Chefs menu 4-gangen 41,50

Voorgerecht
Tonijn dungesneden
parmazaan mousse, vinagrette van ui, bosui, granny smit, gerookte paling

Tussengerecht
Langoustine
venkel, tobiko, hibiscus

Hoofdgerecht
Flat iron steak
zoete aardappel, asperge, pijnboompit

Dessert
lava cakeje

 

Menu a la Carte 3 gangen: €37,50

Menu a la carte 2 gangen: €34,-

Voorgerecht

Rookvlees
watermeloen, komkommer, tomaat, venkel

Tonijn dungesneden
komkommer mousse, kruidendressing, gerookte paling, Granny Smit,

Witte asperge
roomkaas, nori, asperge

Hoofdgerecht

Flat Iron steak
zoete aardappel, asperge, pijnboompit

Rundersukade
gerookte pompoen, wortel, polenta

Heilbot
furikake, paling beurre blanc, asperge

Polenta
spinazie, nori jus, puree, knol

Dessert

Tiramisu

lava cake

kaasplank