Donderdag 9 juni is onze bistro geslote in verband met een evenement.
Chefs menu 4-gangen 41,50
Voorgerecht
Tonijn dungesneden
parmazaan mousse, vinagrette van ui, bosui, granny smit, gerookte paling
Tussengerecht
Langoustine
venkel, tobiko, hibiscus
Hoofdgerecht
Flat iron steak
zoete aardappel, asperge, pijnboompit
Dessert
lava cakeje
Menu a la Carte 3 gangen: €37,50
Menu a la carte 2 gangen: €34,-
Voorgerecht
Rundertartaar
gebakken ui crème, asperges, zuurdesem, eendenlever
Tonijn dungesneden
parmezaan mousse, vinaigrette van ui, bosui, Granny Smit, gerookte paling
Knolselderij van de bbq
bbq vinaigrette, zoete aardappel, bloemkool, pistache, nori
Hoofdgerecht
Flat Iron steak
zoete aardappel, asperge, pijnboompit
Rundersukade
gerookte pompoen, wortel, polenta
Heilbot
furikake, spinazie, Hollandaise, asperge
Polenta
spinazie, nori jus, puree, knol
Dessert
Tiramisu
lava cake
kaasplank