Chefs menu 4-gangen 41,50
Voorgerecht
Tonijn dungesneden
parmazaan mousse, vinagrette van ui, bosui, granny smit, gerookte paling
Tussengerecht
Langoustine
venkel, tobiko, hibiscus
Hoofdgerecht
Flat iron steak
zoete aardappel, asperge, pijnboompit
Dessert
lava cakeje
Menu a la Carte 3 gangen: €37,50
Menu a la carte 2 gangen: €34,-
Voorgerecht
Rookvlees
watermeloen, komkommer, tomaat, venkel
Tonijn dungesneden
komkommer mousse, kruidendressing, gerookte paling, Granny Smit,
Witte asperge
roomkaas, nori, asperge
Hoofdgerecht
Flat Iron steak
zoete aardappel, asperge, pijnboompit
Rundersukade
gerookte pompoen, wortel, polenta
Heilbot
furikake, paling beurre blanc, asperge
Polenta
spinazie, nori jus, puree, knol
Dessert
Tiramisu
lava cake
kaasplank