Donderdag 9 juni is onze bistro geslote in verband met een evenement.

Chefs menu 4-gangen 41,50

Voorgerecht
Tonijn dungesneden
parmazaan mousse, vinagrette van ui, bosui, granny smit, gerookte paling

Tussengerecht
Langoustine
venkel, tobiko, hibiscus

Hoofdgerecht
Flat iron steak
zoete aardappel, asperge, pijnboompit

Dessert
lava cakeje

 

Menu a la Carte 3 gangen: €37,50

Menu a la carte 2 gangen: €34,-

Voorgerecht

Rundertartaar
gebakken ui crème, asperges, zuurdesem, eendenlever

Tonijn dungesneden
parmezaan mousse, vinaigrette van ui, bosui, Granny Smit, gerookte paling

Knolselderij van de bbq
bbq vinaigrette, zoete aardappel, bloemkool, pistache, nori

Hoofdgerecht

Flat Iron steak
zoete aardappel, asperge, pijnboompit

Rundersukade
gerookte pompoen, wortel, polenta

Heilbot
furikake, spinazie, Hollandaise, asperge

Polenta
spinazie, nori jus, puree, knol

Dessert

Tiramisu

lava cake

kaasplank