Bistro Bij Robbert

3-gangen a la cart 29.50
2-gangen a la cart 25,-

Voorgerechten

Tonijn carpaccio
tomaat – honing mayonaise – pijnboompitten – sla
Rib-Eye
crouton – sla – noten – eigeel rasp – augurk – piccalilly
Wortel steak tartaar*
aardappel chips – peterselie – zilver ui – eidooier
Carpaccio
Parmezaan – pijnboompitten – spekjes – mosterddressing
Bouillabaisse
rouille – garnaal – bieslook

Hoofdgerechten

Runder bavette 
rode wijn jus – polenta – asperge – aardappel
Kalfs entrecote
eekhoorntjesbrood – puree – seizoen groenten
Biet Wellington*
wortel crème – asperges – Hollandaise
Zeewolf
bisque – bloemkool – furikake – Cherry tomaat
Asperge Flamande
kriel – ham – ei

Dessert

Cheesecake
Hazelnoot crunch
Frambozen taartje
kaasplank
Koffie met friandises 

robbert-goedhart-eigenaar-restaurant-bij-robbert

Vakmanschap

Robbert Goedhart, oprichter en eigenaar van Restaurant Bij Robbert in Bodegraven, heeft een jarenlange en internationale horeca-ervaring. Hij heeft met succes koksopleidingen in Nederland en België voltooid. Hij heeft ook gestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Met een jarenlange ervaring als kok in diverse (sterren)restaurants weet Robbert dus perfect hoe hij culinair genieten inhoud kan geven: lekker eten in een ontspannen sfeer.

bijrobbert-de-gouden-pollepel_dt

Bij Robbert scoort een 8,4 in het AD!

De rubriek De Gouden Pollepel van het AD is een begrip in horecaland. De culinaire recensenten bezochten ook Bij Robbert en zij gaven ons een 8,4 (!) als eindcijfer. Daarmee veroverde wij de eerste plek van het Groene Hart! Lees snel het hele artikel.

Lees het gehele artikel