Koningsdag 2018

Wij zijn geopend op Koningsdag en zullen uw avond voorzien van een gouden randje, word koninklijk ontvangen en waan je als echte prins of prinses in ons restaurant.

 
Om de verjaardag van onze koning te vieren ontvangen wij u met een glas bubbels , diverse amuses, brood, 4-gangen diner van de chef, vier bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises.
€51 per persoon, reserveren kan via onze online bookingstool of telefonisch op 0172-679093.
 
robbert-goedhart-eigenaar-restaurant-bij-robbert

Vakmanschap

Robbert Goedhart, oprichter en eigenaar van Restaurant Bij Robbert in Bodegraven, heeft een jarenlange en internationale horeca-ervaring. Hij heeft met succes koksopleidingen in Nederland en België voltooid. Hij heeft ook gestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Met een jarenlange ervaring als kok in diverse (sterren)restaurants weet Robbert dus perfect hoe hij culinair genieten inhoud kan geven: lekker eten in een ontspannen sfeer.

bijrobbert-de-gouden-pollepel_dt

Bij Robbert scoort een 8,4 in het AD!

De rubriek De Gouden Pollepel van het AD is een begrip in horecaland. De culinaire recensenten bezochten ook Bij Robbert en zij gaven ons een 8,4 (!) als eindcijfer. Daarmee veroverde wij de eerste plek van het Groene Hart! Lees snel het hele artikel.

Lees het gehele artikel