Culinair genieten bij Restaurant Bij Robbert in Bodegraven

Gastvrijheid staat bij restaurant bij Robbert op de eerste plaats. Een warm en sfeervol welkom zodra u bij ons binnenstapt. In de keuken staat creativiteit, culinair vakmanschap en dagverse producten centraal. Bezoekers komen graag terug dankzij de gevarieerde menukaart en de persoonlijke aandacht van onze bedieningsmedewerkers.

De inrichting is warm en sfeervol. In de keuken staan creativiteit, culinair vakmanschap en dagverse producten centraal. Bezoekers komen graag terug dankzij de gevarieerde menukaart en de persoonlijke aandacht van de bediening.

Eigentijds en verrassend

Eten en genieten staat bij ons op de eerste plaats. Onze kaart is een voorbeeld van wat we vandaag de dag ‘de moderne keuken’ noemen. Uiteraard houden wij ook rekening met dieetwensen of allergieën.

  • Eigentijdse gerechten met verrassende en nieuwe smaakcombinaties
  • Wisselend maandmenu
  • Elk seizoen nieuwe gerechten op de kaart
  • Uitgebreide wijnkaart
  • Bijpassende wijn en spijscombinaties verzorgt door onze sommeliers

Heeft u een specifieke voorkeur of wens? Graag bespreken wij de mogelijkheden.

robbert-goedhart-eigenaar-restaurant-bij-robbert

Vakmanschap

Robbert Goedhart, oprichter en eigenaar van Restaurant Bij Robbert in Bodegraven, heeft een jarenlange en internationale horeca-ervaring. Hij heeft met succes koksopleidingen in Nederland en België voltooid. Hij heeft ook gestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Met een jarenlange ervaring als kok in diverse (sterren)restaurants weet Robbert dus perfect hoe hij culinair genieten inhoud kan geven: lekker eten in een ontspannen sfeer.

bijrobbert-de-gouden-pollepel_dt

Bij Robbert scoort een 8,4 in het AD!

De rubriek De Gouden Pollepel van het AD is een begrip in horecaland. De culinaire recensenten bezochten ook Bij Robbert en zij gaven ons een 8,4 (!) als eindcijfer. Daarmee veroverde wij de eerste plek van het Groene Hart! Lees snel het hele artikel.

Lees het gehele artikel