Wij zijn jarig!

En wie jarig is trakteert;

Van 22 maart tot en met 2 april (Tweede Paasdag) serveren wij een speciaal jubileum menu.

Een heerlijk vijf-gangen verrassingsmenu van de chef inclusief een glas feestelijke bubbels, bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie of thee met friandises.

Een geheel verzorgde avond van binnenkomst tot vertrek voor onze verjaardagsprijs van €70 per persoon.

Reserveren voor dit prachtige menu kan via www.bijrobbert.nl of telefonisch op 0172-769093 onder vermelding van “Hieperdepiep”.

robbert-goedhart-eigenaar-restaurant-bij-robbert

Vakmanschap

Robbert Goedhart, oprichter en eigenaar van Restaurant Bij Robbert in Bodegraven, heeft een jarenlange en internationale horeca-ervaring. Hij heeft met succes koksopleidingen in Nederland en België voltooid. Hij heeft ook gestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Met een jarenlange ervaring als kok in diverse (sterren)restaurants weet Robbert dus perfect hoe hij culinair genieten inhoud kan geven: lekker eten in een ontspannen sfeer.

bijrobbert-de-gouden-pollepel_dt

Bij Robbert scoort een 8,4 in het AD!

De rubriek De Gouden Pollepel van het AD is een begrip in horecaland. De culinaire recensenten bezochten ook Bij Robbert en zij gaven ons een 8,4 (!) als eindcijfer. Daarmee veroverde wij de eerste plek van het Groene Hart! Lees snel het hele artikel.

Lees het gehele artikel